MTM Gray Rad XL Natostrap

19.100,00 DKK

Ridsefrit safirglas
Vandtæt 100 meter
3 års garanti

Model/varenr.: MTM Gray Rad XL Natostrap

Om MTM urerne:

Disse ure bruges af rigtig mange amerikanske skuespillere i krigsfilm og bruges af en del amerikanske soldater og piloter.

Urerne er lavet i PVD behandlet Titanium, eller i ren Titanium eller stål og PVD behandlet stål. Tinanium er 40 % lettere end stål, men er lige så stærkt som det hårdeste stål. Nogle af modellerne har lysdiooder i sig og et par andre har måler i sig som kan måle radioaktivitet ved atomlæk som foreksempel det har været tilfældet i Japan.

Urerne har urværk i sig fra Schweitz, samt inhouseværker i cobramodellerne, og har ridsefrie safirglas. Urerne er enten analoge ure (kun med visere), eller har både analog og digital display. (med tal).

En stor del af disse ure er ikke mere bare rare at have, men er en nødvendighed at have, som en del af udstyret/værktøjet for soldater inden for alle områder.

MTM. Kan du holde til det kan dit ur også.

Urerne kræver ingen service. Kun trykprøvning hvert 2 - 3 år hvis du bader med dem.

Leveringstid er mellem 10 og 14 dage.

Se flere MTM ure på vores gamle hjemmeside kronometer.dk

 

Ur designet til alarmeringer ved radioaktivitet som ved Fukushima værket i Japan:

 

De 4 største atomulykker i verden.

 

Diameter 46 mm.

Ridsefrit safirglas.

Titanium.

Triniumvisere, som lyser hele tiden.

Vandtæt 100 meter.

Dag og dato visning.

Detektoren i uret sporer doser fra 0,0001 til 9999 millisieverts (mSv) og doser som svarer til up til 4000 mikrosievert/time (µSv/h). Brugeren kan indstille acceptable strålingsgrænse, op til 9999mSv, hvor en alarm vil tilkendegive at niveauet er nået.Strålingsniveauet kan vises grafisk og digitalt. Der kan vælges at vise nuværende strålings dosis og akkumulerede dosis og tid. Tiden vises gennem tritium oplyst analogtidsvisning. Det digitale display lyses op gennem baggrundsbelysningen. Uret leveres i titanium. Urene er individuelt nummereret og leveres i vandtæt og stødresistent kasse.

Limited edidtion.

3 års garanti.

 

Husk 5 % kontantrabat ved bankoverførsel.

 

Pris kr. 18.145,-

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: