Alexsander Shorokhoff Neva AS.NEV01-5 (demo)

9.300,00 DKK
11.100,00 DKK
Du sparer: 1.800,00 DKK

Diameter 43,5 mm.

Vandtæt til 50 meter.

Safirglas.

Model/varenr.: WSHOP-702

Det er med stor glæde at det er lykkes Kronometer at få en aftale med Alexander Shorokhoff om at forhandle hans særlige ure der er helt unikke. Høj kvaltet samt håndmalede skiver og håndgraverede urværker. Der bruges ingen maskiner til disse ting.

Om Alexander Shorokhoff: 

Alexander Shorokhov, (staver ofte sit navn med 2 ff grundet hans russike aner), grundlægger og navngiver af ”Alexander Shorokhoff uhrenmanufaktur”, blev født i Moskva i 1960. Han studerede arkitektur og er uddannet civilingeniør, hvor hans flair for former og farver og hans evne til ekstraordinært design stammede fra.

I henhold til en aftale mellem den tyske forbundskansler Helmut Kohl og den russiske præsident Michail Gorbatshov kom han til Tyskland i 1991 som en af ​​Ruslands bedste ledere for at fremme sin uddannelse på økonomiministeriet i Hessen. Bare et år senere etablerede han et salgs- og distributionsmarked for ure af det største og vigtigste russiske mærke "Poljot", inden han etablerede sit første ur-mærke "Poljot International" i 1994.

Den, der kender Alexander Shorokhoff, ved, at han ikke er tilfreds med at gøre ting halvt. Han ønskede at skabe ure på egen hånd med højere standarder for håndværk, kvalitet og design. Disse facetter kombineret med tysk præcision resulterer i det usædvanlige individuelle design af urene, parret med en masse engagement, fremragende kvalitet og højest mulig præcision. Dette har resulteret i 5 vundne designpriser i Tyskland over de sidste 5 år.

De fleste ure bruger værker fra ETA og nogle få værker er inhouse Poljot International, som virksomheden råder helt over da kvaliteten skal matche den vestlige verdens standarder.

Mærkets hjemmeside.

25 års jubilæum.

Om uret:

 

Demomodel brugt 2 uger i watchshow. Uret vinder 5 sekunder i døgnet.

Ny smuk model som udkom juni 2021.

Super kvalitets ur fra Alexsander Shorokoff med mange smukke detaljer, og smukt dekoreret urværk. 

Lækkert ur med flot Poljot inhouse manuelt optræks urværk.

Diameter 43,5 mm.

Vandtæt 50 meter og tåler kraftigt regn eller utilsigtet brusebad.

Safirglas foran og bagtil så værket kan beundres.

Powerreserve 42 timer.

Blød krokodillerem.

 

Videoklip af uret.

 

Kun 49 produceret. 4 stk. tilbage.

 

Leveringstid 2 dage, da uret er i bankboks.

 

Personligt levering på Sjælland.

 

Se her flere ure fra A.S. på vores hjemmeside Kronometer.dk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: