Archimede OutDoor 39 SW . med ekstra harded steel bracelet

Pris fra
9.200,00 DKK

Vandtæt til 200 meter 
Diameter 39 mm
Safirglas

Model/varenr.: outdor 39

Archimede er et tysk familie ejet brand, der går helt tilbage til 1924.

Firmaet blev startet af Karl Ickler og nu i dag ejes det af 3. genration familie medlemmet Thomas Ickler.

Karl Ickler og hans fima, der hed Ickler Watch Case Company fra 1924 - 2003, lavdede 1.000 vis af ur kasser til andre ur virksomheder, men i 1947 efter krigen, opbyggede hans 2 sønner firmaet på ny og lavede kun urekasser til deres egne kunder.

I 2003 gik firmaet skridet videre og fik en aftale i stand med urværks producenterne ETA og Selitta fra Schweiz om at få lavet værker til alle deres urkasser. Derefter skiftede firmanavnet til Archimende.

Urerne der produceres er pilotur, maretime ure og dykkeure med dykerkrase med 60 minutter skala, med GMT skala for ekstra tidszone og Kompasskala.

Alle ure er i fremragende kvalitet. De bedste værket hedder Top og er i en kvalitet som chronometerværker og afviger max normalt 5 sekunder i døgnet. De andre værker hedder Elabore og afviger normalt max 10 sekunder i døgnet.

Af inhouse laves selvsagt ur kasserne, men også viserne, designs og kvalitetskonrtol og indgraveringer på ur kasserne. Polering oggravering er håndlavet.

 

Navnet Archimede kommer fra en græsk opfinder/ingeniør, filosof og matematiker, der levede ca. 220 år før vores tidsregning. En dag, der han lavede særlige cirkler i jorden og lavede beregninger med teknikker som urbranchen har brugt i flere hundrede år, kom der nogle romerske soldater forbi. De begyndte at ødelægge hans cirkler og beregninger. Han sagde stålfast til dem:  "Forstyr ikke mine cirkler" !  Den udtalelse kostede ham meget kort efter livet.

 

Om uret:

Selitta 200-1 automatik urværk.

Vandtæt til 200 meter

Ridsefrit safirglas.

Special harded urkasse.

Special harded lænke.

Diameter 39 mm.

 

 

Husk 5 % kontantrabat ved bankoverførsel.

 

Pris kr. 8.075,-
Pris med ekstra tilbehør i form af Silikoenrem kr. 8.835,-

 

Personlig levering på Sjælland.

 

Leveringstid: 16 - 17 dage.

 

Se flere ure her fra Archimede på Kronometers hjemmeside Kronometer.dk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: